Futbol

El mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17 (4-10 de juliol)

Segueix les últimes informacions i rumors del mercat de fitxatges per a la temporada 2016-17

Actualitzat

09/07/16

Juan Mata i Axel Witsel: Segons publica "El Mundo Deportivo", Ronald Koeman, nou entrenador de l'Everton, no ha tingut inconvenients a desvetllar el nom de dos dels seus objectius en aquest mercador de fitxatges, Juan Mata i Axel Witsel, dos jugadors de molta qualitat que potenciarien la plantilla dels Toffees.

Alexis Sánchez a la Juve?: Segons publica l'"Sport", l'Arsenal d'Arsene Wenger ha rebutjat una oferta de 35 milions d'euros de la Juventus per l'exjugador del Barça. 

Bacca: Hi ha un principi d'acord entre el Milan i el West Ham pel traspàs del jugador colombià per uns 30 milions d'euros. 

08/07/16

Turan a Turquia: Segons publica l' "Sport", el Fenerbahçe estaria negociant el fitxatge d'Arda Turan. Altres clubs com el Borussia Dortmund o l'Arsenal també voldrien el jugador turc.

No per menys de 10 milions: Segons les informacions de "Mundo Deportivo", equips com l'Inter de Milà o la Roma podrien estar interessats en Thomas Vermaelen. Però el Barça, que vol vendre el jugador, no deixaria marxar el defensa per un preu inferior als 10 milions d'euros.

El Sevilla podria passar per davant del Barça: Segons informa "Mundo Deportivo", el Sevilla estaria negociant la cessió de Luciano Vietto, jugador de l'Atlètic de Madrid que està a l'òrbita d'interès del FC Barcelona.

Odegaard marxaria: Segons informa el "Marca", el Madrid voldria cedir Martin Odegaard. El club blanc preferiria que el jugador es quedés a la lliga espanyola però el jugador podia tenir preferència per la Bundesliga

Morata entre el blau i el vermell: Segons publica el "Mirror", l'Arsenal podria agafar la iniciativa en la lluita pel fitxatge d'Álvaro Morata. El Chelsea hauria fet una oferta però els "blues" no jugaran la Champions League la pròxima temporada i els "gunners" sí, fet que podria decantar la decisió de Morata.

07/07/16

Més de cent milions per Pogba: Segons informa "Sky Sports", el Manchester United hauria fet una oferta de 115 milions d'euros, aproximadament, a la Juventus per Paul Pogba. El club anglès hauria temptat a Pogba amb un salari al voltant de 350.000 mil euros setmanals. El Reial Madrid també estaria darrere del jugador i, segons informa "Sky Sports", no es podria descartar que Pogba preferís vestir de blanc.

El "no" de l'Atlètic al Barça: Segons publica l' "As", l'Atlètic de Madrid hauria rebutjat una oferta del club blaugrana per Ángel Correa. Els matalassers consideren l'argentí una peça clau pel futur i no volen deixar-lo marxar.

06/07/16

Arda podria dir adéu: Segons les informacions de l' "Sport" el Barça podria vendre a Arda Turan al Borussia Dortmund per, com a mínim, 30 milions d'euros. Els ingressos del traspàs del turc podrien servir al club blaugrana per augmentar l'oferta per André Gomes.

L'Atlètic darrere Bacca: Segons les informacions de "La Gazzetta dello Sport", l'Atlètic de Madrid podria tancar el fitxatge de Carlos Bacca. El preu pel colombià estaria al voltant de 25 milions d'euros.

Morata de 'blue': Segons publica el "Marca", Álvaro Morata podria jugar a la Premier League anglesa,  segons les informacions el Chelsea estaria negociant amb el Reial Madrid. Els blancs demanarien pel davanter 75 milions d'euros.

El retorn de Maradona: Segons publica "As", Diego Armando Maradona s'hauria ofert a ser l'ajudant de Julio Olarticoechea, tècnic temporal de la selecció argentina.

05/07/16

Nani al València: El club valencianista ha confirmat el fitxatge de Luis Carlos Almeida da Cunha, conegut com a Nani. El jugador portuguès vestirà la samarreta del València per les pròximes tres temporades. Nani disputarà aquest dimecres la semifinal de l'Eurocopa contra Gal·les.

Davanter pel Barça: Segons informa l' "Sport", el Barça s'hauria posat en contacte amb Lucas Peréz i amb el seu club, el Deportivo de la Corunya. El diari publica que el club blaugrana estaria disposat a pagar 12 milions d'euros aproximadament.

El futur de Vermaelen: Segons informa "GazzettaWorld", el Milà voldria fitxar al jugador blaugrana Thomas Vermaelen. Segons les informacions publicades el preu oscil·laria al voltant dels 3 milions d'euros, el Barça va pagar-ne 19 fa dos anys.

El Madrid voldria André Gomez: Segons informa el "Marca", el Reial Madrid estaria interessat en el migcampista del València André Gomez. El jugador portuguès, que també ha sonat pel Barça, té una clàusula de recessió de 120 milions d'euros. El diari informa que els valencianistes no el vendrien per menys de 60 milions.   

El Milà amb la mirada en Kovacic: Segons informa "La Gazzetta dello Sport", el jugador del Madrid Mateo Kovacic hauria despertat l'interès del Milà. El croat va arribar al club blanc l'estiu passat procedent de l'Inter de Milà.

04/07/16

El PSG no vol James Rodríguez: El president del PSG, Nasser al Khelaïfi, ha afirmat que "No hem parlat ni amb James, ni amb el Madrid, ni amb ningú". El club francès desmenteix d'aquesta manera els rumors publicats a la premsa esportiva d'un suposat interès del PSG pel jugador del Reial Madrid.

L'Espanyol buscaria reforçar el mig del camp: Segons informa l'"As", el club estaria interessat en el jugador del Llevant Víctor Camarasa. El jugador de 22 anys té una clàusula de recessió de 12 milions d'euros. A favor dels blanc-i-blaus, hi juga el fet que el descens del Llevant a Segona Divisió hauria reduït a la meitat la retribució salarial de Camarasa.

Higuaín podria acostar Diego Costa a l'Atlètic de Madrid: Segons informa l'"As", el Chelsea podria fitxar a Gonzalo Higuaín. Amb l'argentí el Chelsea tindria, juntament amb Batshuayi, cobertes les posicions d'atac i podria fer que els de Londres estiguessin disposats a negociar el traspàs de Diego Costa a l'Atlètic de Madrid.

La porteria del Reial Madrid: Segons informa el "Mirror", el Madrid estaria interessat en el porter Hugo Lloris. El Tottenham podria demanar al voltant de 40 milions d'euros pel jugador francès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut