Cesc, objecte de desig del Manchester. (Foto: Reuters)
Futbol

El Manchester insisteix amb Cesc i el seu entrenador assegura que han presentat una segona oferta millorada

El Manchester United ja és al Japó per fer un "stage" de pretemporada. Però ni els 10.500 quilòmetres que separen Yokohama de Barcelona han fet que l'entrenador David Moyes s'oblidi de l'interès que té per fitxar Cesc Fàbregas. El tècnic dels "red devils" ha confirmat que el club ha presentat una segona oferta del migcampista, després de la negativa inicial del Barça. El Barça li ha comunicat al club d'Old Trafford que Cesc no està en venda, de manera interna i amb unes declaracions de Josep Maria Bartomeu de la setmana passada.

Actualitzat
El Manchester United ja és al Japó per fer un "stage" de pretemporada. Però ni els 10.500 quilòmetres que separen Yokohama de Barcelona han fet que l'entrenador David Moyes s'oblidi de l'interès que té per fitxar Cesc Fàbregas. El tècnic dels "red devils" ha confirmat que el club ha presentat una segona oferta del migcampista, després de la negativa inicial del Barça: "Pel que jo sé, Ed Woodward va obtenir una resposta i ha parlat amb ells. Crec que vam fer una segona oferta però és l'Ed qui negocia i no pas jo. Penso que quan estàs interessat en bons jugadors, fas tot el possible perquè l'interès es materialitzi. Ed Woodward està treballant de valent per arribar a un acord i esperem que hi arribi".

Aquest migdia Puyol, amic personal de Cesc, ha assegurat que Cesc seguirà al Camp Nou. Puyol creu que és un cas diferent al de Thiago i que Cesc no marxarà.

La insistència del United té una resposta clara per part blaugrana. El Barça li ha comunicat al club d'Old Trafford que Cesc no està en venda, de manera interna i amb unes declaracions de Josep Maria Bartomeu de la setmana passada.Tot i la negativa del Barça a negociar per Cesc,sembla que el United no es rendeix.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut