Els jugadors del Lleida Esportiu, durant l'últim entrenament abans de rebre la Reial Societat
Futbol

El Lleida afronta amb il·lusió el duel de Copa del Rei contra la Reial Societat

El club català ha anunciat que ha venut les 13.000 entrades del Camp d'Esports i que s'omplirà de gom a gom per intentar aconseguir un bon resultat que els permeti seguir amb les aspiracions de continuar en la competició

Manel PriegoActualitzat

El Lleida rep amb il·lusió la Reial Societat (19.30) d'Eusebio per enfrontar-se en el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, després que els homes de Gerard Albadalejo eliminessin el Mallorca en la primera fase de classificació. 

El Camp d'Esports es vestirà de gala per rebre un equip amb moltes rotacions, però amb la presència de jugadors de renom com Januzaj, Illarramendi o Xabi Prieto. Els bascos ocupen la novena posició de Lliga i disputen l'Europa League, i tenen l'objectiu d'aconseguir el títol coper.

El Lleida, tot i ser un equip que milita en el Grup III de la Segona Divisió B, s'ha convertit en un conjunt fiable que només ha concedit una derrota en els últims 10 partits, una bona ratxa de resultats que l'ha portat al tercer lloc de la classificació, cosa que els permetria disputar les fases d'ascens a la Segona Divisió A.   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut