Copa del Rei

L'Athletic Club s'encalla amb el Formentera (1-1) i la Ponferradina sorprèn el Vila-real en el debut de Copa (1-0)

Els bascos s'han vist sorpresos pels illencs que s'han avançat en el marcador però han acabat igualant el marcador; El Vila-real, en canvi, ha estat incapaç de remuntar l'1-0

L'Athletic Club no ha pogut passar de l'empat a 1 en el seu debut de Copa davant del modest Formentera de la Segona Divisió B. Els bascos, que sortien com a favorits, han saltat a la gespa molt endollats, però els illencs han jugat sense complexos i han plantat cara fins a tal punt que, a la segona part, s'han avançat en el marcador amb un gol de Fernando Liñán en aprofitar una pilota penjada a l'àrea, fruit d'una falta. Els de "Cuco" Ziganda, però, han reaccionat en menys de cinc minuts amb una diana de Raúl García. Eliminatòria oberta que es resoldrà a San Mamés l'última setmana de novembre.

La Ponferradina doblega el Vila-real (1-0)

Els castellonencs s'han vist sorpresos per la Ponferradina de la Segona B. Els lleonesos, conscients de la dificultat del rival, han sortit d'allò més concentrats, replegats en defensa i a l'espera de caçar alguna pilota per donar la sorpresa que ha acabat arribat al minut 36 quan Iago Díaz ha marcat de falta directa amb un gol molt vistós. Els groguets han pujat una altra velocitat en el joc ofensiu i han desencadenat un autèntic atac i gol però la Ponferradina ha resistit les envestides fins que l'àrbitre ha xiulat el final.

Valladolid-Leganés (1-2)

El Leganés s'ha imposat al Valladolid en la visita de Copa al Nuevo Zorrilla. Els madrilenys s'han avançat en el marcador amb un gol de Rico només començar la segona part. L'alegria, però, ha durat ben poc perquè en cinc minuts Cotán ha fet l'1 a 1. A pocs minuts del final, Beauvue, que acabava d'entrar en el terreny de joc, ha fet diana.

Elx – Atlètic de Madrid (1-1)

Els de Simeone han sortit al Martínez Valero amb la intenció de resoldre l'eliminatòria de Copa per la via ràpida. Pressionant i incisius en atac, no han trigat gaire en veure porteria, Thomas Partey ha estat l'autor del gol 'colchonero' al quart d'hora de joc, amb una rematada de cap després d'una gran centrada de Giménez. Ara bé, els valencians no han renunciat al seu joc i han jugat de tu a tu contra un dels equips més complicats de la Primera Divisió. A la represa, quan no havien passat ni cinc minuts, Lolo Pla ha fet l'empat definitiu de penal.

Eibar-Celta de Vigo (1-2)

El Celta no ho ha tingut fàcil per imposar-se a l'Eibar en l'anada dels setzens de final i això que Cabral ha avançat els gallecs quan no feia ni cinc minuts que la pilota rodava per la gespa d'Ipurua.

Els bascos s'han sobreposat de seguida al gol matiner advers i no han trigat gens a tornar-la amb la mateixa moneda: Sergi Enrich ha aprofitat una gran assistència de David Juncà per empatar l'enfrontament. Just abans del descans, però, Guidetti ha fet l'1-2, resultat amb el que acabaria transcorrent tota la segona part.