El Joventut no pot mantenir el ritme i perd a Madrid (96-79)

L'equip verd-i-negre ha competit el partit durant 30 minuts, però ha desaparegut de la pista en l'últim quart davant un Reial Madrid que no ha perdonat

Victor LavagniniActualitzat

El Joventut de Badalona ha sortit valent al Wizink Center, jugant d'inici sense complexos a la pista del campió. Els onze punts d'un imparable Yabusele en els primers deu minuts no han impedit, però, que els verd-i-negres tanquessin el primer parcial amb un marcador favorable en el debut de Jones a l'equip badaloní (23-25).

Entre el primer i el segon quart ha arribat un parcial de 2 a 14 amb un triple del mateix Jones. Els catalans dominaven el joc i s'han avançat fins als vuit punts amb un llançament inversemblant de Kyle Guy des de la seva pitjor cantonada. L'equip de Carles Duran, a més, dominava el rebot (10-19) i tenia en Guy un veritable malson per a la defensa madridista.

El Joventut ha anotat 50 punts a la primera meitat, els 10 jugadors que han trepitjat el parquet han anotat i ha arribat al descans amb un avantatge de 5. Uns primers vint minuts molt complets de la Penya, que ha circulat bé la pilota i ha signat molt bons percentatges.

A la represa s'esperava una reacció madridista en defensa per recuperar el ritme del partit. Els blancs han empatat el matx i s'han endut un tercer quart (24-15) disputat punt a punt i amb alternatives constants en el marcador. L'equip castellà ha arribat al minut 30 amb un avantatge de quatre (69 a 65) i treien profit dels seus atacs amb un Deck que liderava l'equip.

La Penya ha perdut el control del partit i ha desaparegut en els últims 10 minuts. Els partits a Madrid són molt llargs i els verd-i-negres, amb un parcial en contra de 13 a 2, han perdut definitivament el tren d'un partit en què han arribat a perdre de 19 en els últims minuts (96-79).

Carles Duran, al final del matx, ha valorat el partit del seu equip, del qual ha dit que ha fet "una merda d'últim quart".