El Procicat limita l'aforament al trofeu Joan Gamper (Europa Press)
Barça

El govern cedeix i permet 3.000 espectadors al Gamper al Johan Cruyff

El Barça arriba a un acord amb el govern per disputar el partit contra la Juventus al Johan Cruyff amb un aforament de 3.000 persones i tornarà els diners de les entrades venudes per veure el Gamper al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

El serial del Joan Gamper ha arribat al final.  Després de diferents decisions respecte al partit contra la Juventus, el govern i el Barça finalment han arribat a l'acord de disputar el Gamper a l'estadi Johan Cruyff. Així ho ha anunciat aquest dijous al migdia la portaveu del govern, Patrícia Plaja, que ha qualificat de "dolentes" les dades epidemiològiques i assistencials a Catalunya.

El partit entre el masculí i el femení del FC Barcelona i la Juventus, que servirà per presentar els equips blaugrana a l'afició, podrà ser seguit en directe per 3.000 persones. Aquest és el límit que ha imposat el govern per als grans esdeveniments esportius, i ha limitat al 70% l'aforament en el cas d'actes de menys afluència.

Qui ja s'ha manifestat en contra d'aquesta mesura és l'Espanyol, que està disposat a portar el cas als tribunals. El director general del club blanc-i-blau, José María Durán, ha mostrat la seva contrarietat per les restriccions imposades als equips de futbol per acollir públic als seus estadis.

"No podem rebre els del futbol un altre cop. En una última instància haurem d'anar als tribunals. Espero que això no passi."

El Barça tornarà els diners de les entrades venudes per veure el Gamper al Camp Nou

El Barça ha anunciat que tornarà els diners de les 14.000 entrades venudes a socis i aficionats que havien aconseguit un seient per veure el Trofeu Joan Gamper al Camp Nou, abans que el partit es traslladés a l'Estadi Johan Cruyff.

L'entitat blaugrana preveu començar a tornar els diners a partir de dimarts que ve 3 d'agost a tots els afectats que així ho sol·licitin, després que la Generalitat hagi limitat a 3.000 el nombre màxim d'assistents a esdeveniments esportius i culturals, davant l'avanç de la cinquena onada de la pandèmia.

Tot i el canvi d'estadi, el Barça i la Generalitat intentaran "fer tot els possible perquè el Camp Nou pugui obrir", tot i que sense concretar un percentatge d'ocupació, per al primer partit de la temporada de Lliga, davant la Reial Societat el proper 15 d'agost.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut