Imatge d'arxiu del Camp Nou amb públic (EFE)
Imatge d'arxiu del Camp Nou amb públic (EFE)
Barça

El Govern prohibeix públic al Gamper i el Barça estudia jugar al Johan Cruyff

El Barça ha rebut la comunicació del Govern de la Generalitat que, a dia d'avui, no és aconsellable disputar el Gamper amb públic al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

La Generalitat ha alertat al Barça a través del Procicat que ara mateix, per la situació de la pandèmia, no hi podria haver públic a l'estadi Camp Nou el dia 8 d'agost en el trofeu Joan Gamper. El Procicat creu que durant el cap de setmana del 8 d'agost hi podria haver el pic de la cinquena onada i que això faria desaconsellable la presència d'espectadors.

Dilluns hi haurà una nova trobada del Procicat on es prendrà una resolució definitiva.

El Barça es planteja ara traslladar el partit al Johan Cruyff i sense públic.  A nivell econòmic obrir el camp de la Ciutat Esportiva suposa una despesa de 60.000 euros, mentre que obrir el Camp Nou se situa sobre els 150.000, per tant, fer-ho en el primer és un important estalvi econòmic per al club

El pla inicial del Barça és que es jugués al Camp Nou amb la presència d'entre 30.000 i 50.000 espectadors.

Es dona la circumstància que el 21 i el 24 de juliol el Barça rep el Nàstic i el Girona, respectivament (i en directe per TV3), al Johan Cruyff, i el Barça permet un aforament reduït d'uns 3.000 espectadors, un 50% de l'aforament.

L'últim partit del Barça amb públic va ser el 7 de març del 2020, quan els blaugranes van superar la Reial Societat al Camp Nou (1-0) davant de més de 77.000 aficionats.

Anar al contingut