(@ADEMARLEON)
Handbol

El Fraikin Granollers perd a la pista de l'Ademar de Lleó (31-27)

L'equip vallesà sempre ha anat a remolc en el marcador i no ha tingut cap opció de victòria

RedaccióActualitzat

Derrota del Fraikin Granollers per 31 a 27 a la pista de l'Ademar de Lleó en partit corresponent a la 19a jornada de la Lliga ASOBAL d'handbol. Després d'un inici igualat, els locals han agafat un màxim avantatge de set gols en la primera part (14-7), però els vallesans han pogut reduir el desavantatge a quatre gols al descans (16-12).

En la represa, l'equip d'Antonio Rama sempre ha anat a remolc i no ha pogut baixar de la barrera dels tres gols de diferència per afrontar el tram final amb opcions de victòria. El Granollers ha tornat a perdre en una de les seves pistes més complicades, on només ha sumat dos triomfs en 26 partits disputats, i es manté cinquè de la classificació amb 21 punts.