El FIATC Joventut derrota l'Estudiantes en el retorn de Pepu Hernández a l'Olímpic de Badalona (74-71)

El FIATC Joventut s'ha retrobat amb la victòria i ha trencat una ratxa de dos desfetes consecutives. Els verd-i-negres han patit de valent per derrotar l'Asefa Estudiantes per un ajustat 74 a 71 en un duel que tenia el morbo afegit pel retorn de Pepu Hernández a l'Olímpic de Badalona. L'entrenador madrileny, que no va deixar un bon regust de boca a l'afició en la seva etapa a la banqueta badalonina, ha vist com el seu equip ha estat a punt de forçar la pròrroga, però Germán Gabriel ha fallat el triple decisiu. Obasohan, amb 18 punts, i Jeter, amb 13, han liderat la victòria d'una Penya que agafa aire.

L'últim fitxatge verd-i-negre, l'aler dels Cavaliers Cristian Eyenga, ha presenciat des de la graderia la segona victòria del FIATC Joventut. I la penúltima incorporació, el dominicà Eulis Báez, ha debutat amb nota. Només fa 2,01, però té un sisè sentit per al rebot i és un gran atleta. Ha contribuït a la segona victòria del Joventut, el dia que Pepu Hernández tornava a l'Olímpic de Badalona.

Qui continua sense estar en forma és el fitxatge temporal Pape Sow. La Penya ha fet l'estirada al final del segon quart. El ritme de partit era boig i, malgrat el pèssim percentatge en els triples, els tiradors verd-i-negres no es rendien. Obasohan, màxim anotador amb 18 punts, ha entrat en ratxa i Oliver ha tancat el quart amb un triplàs que deixava el seu equip amb un avantatge de vuit punts en el marcador (43-35).

Els de Maldonado, sense millorar gens en els percentatges de tres, i amb alguna jugada vistosa, han estat capaços de gestionar molts minuts de la segona part. Però s'han despitat en l'últim minut i l'Estudiantes ha tingut el partit a l'abast. En la primera oportunitat els madrilenys han exhaurit la possessió i després German Gabriel ha fallat el triple per empatar i forçar la pròrroga.