El DKV Joventut encaixa una derrota contundent contra el Cajasol (59-79)

El DKV Joventut ha patit la vuitena derrota de la temporada, en caure estrepitosament al Palau Olímpic contra el Cajasol per 59 a 79. Els de Pepu Hernández han fet un bon primer quart, liderats per un inspirat Hosley. Però de mica en mica, els andalusos han entrat al partit i han marxat al descans guanyant de tres punts, 32 a 35. En la segona part, el Cajasol ha obert una escletxa insalvable i ha tingut un màxim avantatge de 23 punts, davant d'una Penya que ha trobat a faltar els punts del lesionat Carl English. L'arbitratge ha tret de polleguera Pepu Hernández, que ha acabat desqualificat, però també el públic de l'Olímpic. En els últims minuts, fins i tot algú ha llançat una cadira a la pista.

El DKV Joventut no ha superat la baixa de Carl English i ha caigut clarament davant un Cajasol que ha trencat una ratxa de quatre derrotes seguides. Els verd-i-negres han començat bé de la mà d'un inspirat Quinton Hosley, autor de 10 punts en el primer quart, i han dominat el marcador en els primers vuit minuts amb un parcial de 18-11.

L'equip sevillà no s'ha trobat còmode amb les defenses alternatives dels verd-i-negres i, només quan els seus pivots han entrat en el joc, s'ha igualat el partit. Sense la referència anotadora de Hosley i el bon marcatge de Triguero sobre McDonald, els locals han baixat el seu percentatge anotador en el segon període, en què només han anotat 8 punts, i el Cajasol, amb dos triples de Bullock i un d'Urtasun, han marxat al descans amb tres punts d'avantatge (32-35).

El tercer període ha començat amb quatre tirs lliures de Louis Bullock per la desqualificació de Pepu Hernández per les seves reiterades protestes als àrbitres i el Cajasol ha aprofitat el desconcert local per anar-se'n de vuit punts. Els verd-i-negres no han reaccionat quan s'han vist per sota al marcador i han perdut massa pilotes. El Cajasol se n'ha anat de 13 punts al final del tercer quart (42-55) i ja no ha perdut la iniciativa en el marcador.

Amb Urtasun imparable en el llançament exterior, el Cajasol ha començat l'últim quart amb un parcial de 0-10 que ha liquidat el matx. Hi ha hagut una tímida reacció local després de dos triples de Robinson però el pèssim arbitratge ha acabat traient de polleguera els verd-i-negres i ha crispat els aficionats, un dels quals ha acabat llançant una cadira a la pista.