Ciclisme

El belga Gianni Meersman (Omega Pharma) és el primer líder de la Volta a Catalunya

El corredor belga Gianni Meersman (Omega Pharma) es va emportar la primera etapa i el lideratge de la Volta a Catalunya, en una jornada en què els favorits van aconseguir els primers avantatges amb el gran grup, en culminar una escapada als quilòmetres finals.

Actualitzat
El corredor belga Gianni Meersman (Omega Pharma) es va emportar la primera etapa i el lideratge de la Volta a Catalunya en una jornada en la qual els favorits van aconseguir els primers avantatges sobre el gran grup, en culminar una escapada als quilòmetres finals. Meersman va guanyar a la primera jornada, de 159 quilòmetres i amb començament i final a Calella, al davant de l'italià de l'Astana Valerio Agnoli i del murcià Alejandro Valverde (Movistar).

L'etapa va estar marcada per una escapada a 20 quilòmetres de la meta, al descens del port de Collsacreu, de tercera categoria, en què Bradley Wiggins (Sky) i Joaquim "Purito" Rodríguez (Katusha), entre d'altres ciclistes, van aconseguir gairebé mig minut de marge sobre la resta de participants.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut