Lewandowski felicita Goretzka, l'autor del primer gol (Reuters)
Bundesliga

El Bayern derrota l'Eintracht (5-2) i manté els quatre punts de marge al capdavant de la Bundesliga

Els bavaresos, en mode piconadora, han passat per sobre dels de Frankfurt amb gols de Goretzka, Müller, Lewandowski, Davies i Hinteregger, en pròpia porteria

Agustí AlavésActualitzat

12 victòries i un empat en les últimes 13 jornades. És el balanç del Bayern de Munic a la Bundesliga. L'equip bavarès ha derrotat l'Eintracht de Frankfurt per 5 a 2 i encapçala la classificació amb 4 punts de marge sobre el Borussia Dortmund. Dimarts s'enfronten tots dos equips amb el campionat en joc.

El Bayern ha sortit a la gespa de l'Allianz Arena en mode piconadora. Els de Flick han disposat d'ocasions clares per avançar-se, però un xut de Lewandowski s'ha estavellat al travesser i Trapp ha refusat un cop de cap de Pavard. El porter visitant no ha pogut desviar la rematada de Goretzka en el minut 16. Müller, que ha fet la centrada del primer gol, ha marcat el segon abans del descans aprofitant una passada de Davies.

El Bayern ha fet el tercer només tornar dels vestidors. Centrada de Coman i cop de cap de Lewandowski al fons de la xarxa. El polonès ha fet 41 gols aquesta temporada, 27 a la Bundesliga, i iguala Immobile al capdavant de la classificació de la Bota d'Or europea.

Doblet de Hinteregger per posar emoció

Quan el partit semblava decidit, l'Eintracht ha fet dos gols pràcticament consecutius. Els ha anotat Hinteregger entre els minuts 52 i 55. El central austríac, que ha marcat 8 gols aquest curs, ha rematat dos córners picats per Rode.

El 3 a 2 ha estat efímer. Davies ha aprofitat una pífia defensiva de Gelson Fernandes per marcar el quart gol del Bayern. El 5-2 definitiu se l'ha fet Hinteregger en pròpia porteria. Amb els 5 d'avui, els bavaresos acumulen 80 gols en 27 jornades. Tot un rècord.