Haaland no ha marcat en la victòria del Dortmund a Wolfsburg (Reuters)
Haaland no ha marcat en la victòria del Dortmund a Wolfsburg (Reuters)
Futbol

El Dortmund no falla al camp del Wolfsburg (0-2) i el Leverkusen assalta el Gladbach (1-3)

Guerreiro i Hakimi han fet els gols dels groc-i-negres en una visita complicada. Els de Favre mantenen la seva aposta pel títol

Agustí AlavésActualitzat

La jornada 27 de la Bundesliga ha evidenciat que el Borussia Dortmund i el Bayer Leverkusen seran rivals temibles en el tram final del curs. Els groc-i-negres han guanyat al camp del Wolfsburg (0-2) i arriben llançats al partit clau pel campionat: dimarts que ve contra el Bayern de Munic. L'equip dirigit per Lucien Favre encadena sis victòries seguides a la lliga, la d'avui gràcies a les dianes del seus laterals, Guerreiro i Hakimi. Els de la Volkswagen han fregat l'empat amb un xut al travesser de Steffen, però han acabat rendits a la superioritat del Dortmund.

El Leverkusen ha fet un pas de gegant per a classificar-se per a la pròxima Champions. L'equip de l'aspirina ha guanyat al camp d'un rival directe, el Borussia Mönchengladbach, per 1-3. Havertz ha repetit el doblet de dilluns a Bremen i Sven Bender ha fet l'altre gol del conjunt dirigit per Peter Bosz. Decebedora actuació dels poltres, que només han pogut escurçar distàncies amb una diana estèril de Thuram.

A la part baixa de la taula, triomf vital per al Werder Bremen al camp del Friburg (0-1). El gol de Bittencourt dona aire als hanseàtics en la seva lluita per esquivar el descens. El Bremen es col·loca a només dos punts de la promoció.

Anar al contingut