Xabi Alonso, el gran artífex del bon moment del Leverkusen (Europa Press)
Futbol

Xabi Alonso aclareix definitivament el seu futur amb el Bayer Leverkusen

Xabi Alonso confirma que es queda almenys un altre any més al capdavant de l'equip alemany

Redacció Esport3Actualitzat

El tècnic espanyol Xabi Alonso ha confirmat que es quedarà almenys un altre any més al capdavant del Bayer Leverkusen de la Bundesliga alemanya.

"La meva feina al Bayer encara no s'ha acabat. Vull ajudar el club, ajudar els jugadors a continuar desenvolupant-se, la directiva és estupenda... tot és fantàstic aquí. Encara sóc un entrenador jove, però crec que aquesta és la millor decisió per al meu futur.  M'he pres el meu temps i n'estic segur".

L'entrenador, de 42 anys, ha fet aquestes declaracions al diari "Bild" on ha revelat que la setmana passada va tenir una "bona conversa" amb la cúpula del club, on va comunicar que volia seguir al Bayer Leverkusen, i que avui n'ha informat a l'equip.

Respecte a l'interès mostrat per altres clubs, entre ells el Bayern de Munic i el Liverpool, ha declarat que "no seria correcte" per part seva parlar-ne en aquest moment.

"Per mi del que es tracta és que com a entrenador aquí tinc la sensació que vull quedar-me aquí, em sento bé aquí"

Pel que fa a la temporada que ve, va assenyalar que l'equip vol seguir evolucionant:

"Naturalment és un gran any, però volem continuar sent ambiciosos a totes les competicions. Volem mantenir unit el nucli de l'equip i també pensem a llarg termini. No obstant, ara l'atenció se centra en les properes setmanes".

Anar al contingut