Pedri, titular a Getafe (EFE)

El Barça presenta canvis en l'onze inicial per visitar el Getafe

Sergiño Dest, Pedri i Ousmane Dembélé s'estrenen com a titulars a l'equip de Ronald Koeman

El FC Barcelona jugarà aquest dissabte el seu quart partit de Lliga i ho farà a Getafe, després de sumar dues victòries i un empat contra el Sevilla (1-1) al Camp Nou. Contra el conjunt madrileny, l'equip de Ronald Koeman intentarà retrobar-se amb el camí de la victòria.

Koeman, que en les tres primeres jornades no havia disposat pràcticament canvis, introdueix algunes variants en aquesta ocasió. El lloc del lesionat Jordi Alba el cobrirà Sergiño Dest, que ja el va suplir en el partit contra el Sevilla. el nord-americà debutarà així com a titular a l'equip.

També s'estrenarà de titular un altre jove, Pedri.  El canari entra habitualment a la segona part, però en aquesta ocasió serà titular. L'altre titular nou és Ousmane Dembélé, que podrà jugar així els seus primers minuts oficials. Cauen de l'equip titular Philippe Coutinho i Ansu Fati, que es queden a la banqueta

A la llista de convocats del Barça  no hi són Ter Stegen, Umtiti i Jordi Alba, tots tres lesionats, però sí que hi apareixen Junior Firpo, que ja té l'alta, i Lenglet, que torna després de complir sanció. Koeman no ha pogut preparar a consciència el duel contra l'equip madrileny, ja que no fa ni 48 hores que el tècnic ha recuperat els internacionals.

El calendari serà molt exigent amb els blaugranes. En els pròxims onze dies, a més del partit d'avui contra el Getafe, també s'enfrontaran al Ferencváros en Champions, al Madrid en Lliga, i a la Juve un altre cop en Lliga de Campions.

L'equip de José Bordalás no tindrà dues setmanes tan intenses, però haurà de fer front al cansament de diversos dels seus jugadors internacionals que han hagut d'afrontar compromisos amb les seves seleccions.

Després de perdre 3-0 davant la Reial Societat el seu primer partit aquesta temporada i d'abandonar el liderat de què va gaudir la jornada passada, el Getafe torna amb tota la seva plantilla disponible, però amb homes cansats pels seus viatges internacionals com els uruguaians Mauro Arambarri i Damián Suárez.

A més, un altre dels internacionals del Getafe, Marc Cucurella, va tornar dels partits amb Espanya sub-21 amb un cop en un peu. No obstant això, Bordalás va informar que cap dels tres tindrà problemes per enfrontar-se al Barça i sortirà amb el seu onze de gala per intentar aconseguir la seva primera victòria davant el quadre que ara dirigeix Koeman.