Barça

El Barça vol millorar el contracte d'Iniesta i ofereix dos anys més a Puyol

Continua l'activitat als despatxos del Barça. Després d'aconseguir el triplet, una fita històrica, el club blaugrana treballa pensant en la temporada que ve i aquest dijous el club ha ofert a Andrés Iniesta una millora en el seu contracte. L'última revisió de les condicions del de Fuentealbilla va ser fa dos anys, quan se li va augmentar la fitxa i la clàusula de rescissió. La idea del club és blindar Iniesta, perquè Florentino Pérez no el pugui tancar. El club també ha ofert a Carles Puyol una ampliació del contracte, que s'acaba el 30 de juny del 2010. El club l'hi vol ampliar dos anys més. És el mateix cas de Samuel Eto'o, tot i que se suposa que les negociacions seran una mica més complicades amb el camerunès.

Actualitzat
Txiki Begiristain ha començat a negociar les renovacions i millores de contracte. Després ja arribaran les altes. Dimecres va negociar per Victor Valdés i aquest dijous els ha tocat el torn a Touré Yaya, Puyol i Iniesta.

Puyol fins al 2012

Puyol és l'únic d'aquests casos que acaba contracte relativament aviat, l'any que ve, i que urgeix negociar la seva renovació. Aquest dijous primera presa de contacte i, com en el cas de Valdés, bones perspectives. El club vol que continuï i ha plantejat una ampliació de contracte per al capità blaugrana. Puyol comparteix representant amb Iniesta i Bojan i aquests dos noms també han estat sobre la taula.

Millora substancial per a Iniesta

Per a Iniesta es proposa una millora del seu contracte. Econòmica. Per equiparar el seu sou al dels jugadors més ben pagats de la plantilla. El club considera que Iniesta ha pujat d'estatus i se'l vol premiar. No es preveu ampliar la durada del seu contracte, que acaba el 2014.

També es vol premiar Touré

La intenció de Txiki és lligar en curt la columna vertebral del Barça tricampió. Assegurar la continuïtat dels titulars de Guardiola. S'ha plantejat la millora a Iniesta, es farà amb Messi i aquest dijous Txiki s'ha vist amb el representant de Touré Yaya, un dels jugadors amb la fitxa més baixa. També a Touré li plantejaran una millora del seu contracte.

Guardiola i Txiki no renovaran més enllà del 2010

Laporta, que aquest dijous ha participat en un acte a Igualada, ha confirmat l'oferta d'ampliació a Guardiola, però ha dit que ni el tècnic, ni tampoc Txiki Begiristain, no firmaran més enllà del 2010, fins que hi hagi un nou president.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut