Futbol Sala

El Barça tanca la lliga regular de futbol sala amb una golejada històrica mentre el Catgas cau davant del líder

Mai abans els blaugrana havien fet tants gols en un partit de lliga. Fins a 12 dianes han aconseguit al camp de l'Elx, que ha acabat últim de la classificació de la Primera Divisió. El Catgas Energia ha perdut contra el primer, el Movistar Inter

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa ha firmat una golejada històrica davant l'Elx en l'última jornada de la Lliga Regular (3-12). Els blaugrana han fet 12 gols per primera vegada a la seva història a l'LNFS. L'equip també ha batut la seva marca històrica de gols amb 157, superant els 150 de la temporada 2011-21. El Catgas Energia, per la seva banda, ha caigut a casa davant del primer d'aquesta fase de la competició, el Movistar Inter FS (0-3).

L'Elx necessitava guanyar, i que el Jumilla perdés, per mantenir-se a Primera Divisió. Els de Marc Carmona no es jugaven res, eren segons de la classificació independentment del resultat del matx. blaugrana, però no han tingut compassió dels seus rivals. Al descans, el marcador ja era d'1 a 7 després dels gols de Lin, Wilde, Aicardo, Dyego, Sergio Lozano, Vicen (en pròpia porta) i Ferrao per a l'equip català i Anós per als de casa. En la segona meitat, Lin i Dyego han arrodonit els seus hat-tricks i Wilde també ha tornat a marcar. Vicen, per l'Elx, ha estat un altre dels que ha repetit, però ara a la porteria correcta. Pitu ha fet el 3 a 12 definitiu per a l'equip descendit.

El Catgas Santa Coloma, setè classificat des de la passada jornada i rival, per tant, del Barça en la primera ronda dels play-off, ha tancat la lliga regular amb la visita del líder destacat, el Movistar Inter. La primera part, vistosa i amb moltes ocasions per als dos equips, s'ha tancat sense gols. En la segona meitat Borja, amb dos gols, i Cardinal, quan els de Santa Coloma ja es trobaven amb porter jugador, han assegurat la victòria visitant. La resta d'encreuaments dels play-off són Movistar Inter–Peníscola, ElPozo Múrcia–Magna Gurpea i Palma Futsal–Ribera Navarra.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut