Bàsquet

El Barça Regal guanya el tercer partit a l'Herbalife Gran Canària (62-84) i ja és a la final de la Lliga Endesa

El Barça Regal s'ha classificat per a la final de la Lliga Endesa de bàsquet després de guanyar a l'Herbalife Gran Canària també el tercer partit de la sèrie. D'aquesta manera, l'equip blaugrana i el Reial Madrid començaran l'enfrontament pel títol ja des de diumenge, en directe per Esport3.

Actualitzat
El Barça Regal s'ha classificat per a la final de la Lliga Endesa de bàsquet després de guanyar a l'Herbaife Gran Canària també el tercer partit de la sèrie (62-84). D'aquesta manera, l'equip blaugrana i el Reial Madrid començaran l'enfrontament pel títol ja des de diumenge, a partir de les 12.30, en directe per Esport3.  

Tot i els precedents poc engrescadors, el Barça va plantejar un partit molt seriós a l'Insular, en què es va acabar passejant gràcies a una gran segona meitat. L'equip blaugrana ja va arribar al descans guanyant de tres (36-39), però va fer l'estirada definitiva en un tercer quart en què va anotar 10 punts més que els canaris. En aquest tram va destacar Joe Ingles, que amb una sèrie de cistelles consecutives va obrir l'escletxa. L'australià va acabar el partit amb 12 punts i 4 rebots, tot i que els mèrits van ser repartits.

En l'últim quart el Gran Canària va intentar reaccionar però els tirs no van entrar; el Barça va controlar el rebot en tot moment i per acabar-ho d'adobar va sorgir la figura de Brad Oleson per ensorrar les poques esperances locals. El canoner d'Alaska va acabar amb 17 punts i 20 de valoració.  

El Barça va acabar obtenint un triomf més plàcid que els dos anteriors de la sèrie, jugats al Palau, i jugarà la seva setena final consecutiva de la Lliga ACB. En aquesta ocasió, però, no tindrà el factor pista a favor. A partir de diumenge li tocarà lluitar per revertir la situació.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut