Copa del Rei

El Barça perd al camp del Betis (3-1) però es classifica per a les semifinals, on es trobarà l'Almeria

El Betis, líder de Segona, ha estat l'encarregat de trencar la ratxa d'imbatibilitat del Barça, que s'ha quedat en 28 partits. Els de Guardiola van caure per 3-1 al Benito Villamarín en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei, però s'han classificat per a les semifinalss, on es trobaran l'Almeria. El Barça va mostrar la seva pitjor versió de la temporada i en el minut 7 ja perdia 2-0 per culpa de dues dianes de Molina. Abans del descans, Messi va descomptar en una bona acció individual, però Arzu va fer el 3-1 aprofitant un embolic dins l'àrea. En la segona part, Messi va fallar un penal i els andalusos van fer un pal, però el marcador no es va moure.

Classificació gens brillant del Barça per a les semifinals de Copa. Evidentment, el 5-0 de l'anada era un obstacle insalvable per al Betis, però l'equip verd-i-blanc va poder trencar la ratxa del Barça de 28 partits sense perdre. Guardiola ja havia avisat que no seria fàcil i el Betis va ser capaç d'infligir la tercera derrota de la temporada als blaugrana.

Només tres titulars habituals (Piqué, Xavi i Messi) en l'onze titular del Barça. 75 minuts per a Afellay, que va deixar algun detall positiu. Els locals van sortir en tromba i en set minuts, gràcies a dues dianes de Molina, ja guanyaven per 2-0 aquesta versió empitjorada del Barça que es va veure al Benito Villamarín. Però qualsevol opció de remuntada es va esvair quan Messi va fer el 2-1 en el minut 38 culminant una acció individual brillant. Abans del descans, Arzu va aprofitar una mala sortida de Pinto i un embolic dins l'àrea per fer el 3-1.

El marcador s'hauria pogut moure en el segon temps, però Messi va relliscar a l'hora de xutar un penal que va marxar als núvols i Nacho va estavellar una rematada al pal. En roda de premsa, Guardiola va explicar que aquesta derrota al camp del Betis dóna més valor a la ratxa de 28 partits invicte i fa veure l'excel·lent nivell de joc que el Barça havia aconseguit aquesta temporada.