El Barça goleja l'Atlètic de Madrid (6-1), el gran rival, i se situa líder de la Lliga

Les blaugranes han golejat l'Atlètic de Madrid, el gran rival de la competició, per 6-1

Laura BruguésActualitzat

Pas de gegant del Barça per al títol de Lliga, tot i ser tot just la tercera jornada. Les blaugranes han golejat l'Atlètic de Madrid, el gran rival de la competició, per 6-1. Les "colchoneras" s'han avançat al minut 2 de partit, però les de Lluís Cortés han agafat embranzida i ja al descans guanyaven per 4-1.

L'Atlètic de Madrid ha començat amb un inici fulgurant, perquè als dos minuts de partit ja guanyava per 0-1 amb el gol d'Amanda Sampedro. Lluny d'enfonsar-se,el Barça s'ha esperonat amb el marcador advers i ha completat una gran primera part.

La remuntada de les blaugranes ha començat a partir del penal que li han assenyalat a Tounkara per unes mans absurdes dins l'àrea. Jennifer Hermoso ha situat l'empat a 1 des dels onze metres. El 2-1 ha arribat de les botes de Mariona Caldentey, després d'una ocasió d'Oshoala que, incomprensiblement, ha enviat la pilota al pal. El tercer gol del Barça ha estat en pròpia porta de l'Atlètic de Madrid, a través d'una centrada de les blaugranes que no ha rematat ningú, però ha rebotat amb Laia Aleixandri que ha enviat la pilota a dins de la xarxa.

Oshoala ha fet el quart gol abans del descans i el cinquè, només començar la segona part. Amb un avantatge aclaparador del Barça, l'Atlètic de Madrid s'ha quedat amb deu per l'expulsió de Tounkara. Oshoala, però, no ha pogut acabar el partit per lesió i ha abandonat el terreny de joc quan faltaven 18 minuts. L'ha substituït Pina.

El Barça no ha tret el peu de l'accelerador i ha acabat golejant l'Atlètic per 6-1. L'últim gol ha estat, en pròpia porta, de Meseguer, després d'intentar rebutjar una centrada de Hansen.