Futbol femení

El Barça femení s'estrena amb derrota a la Champions davant l'Arsenal (0-3)

El Barça femení ha obert la Champions amb una derrota contra l'Arsenal (0-3). Tot i la derrota, les de Xavi Llorens han tingut oportunitats per marcar, com la pilota al travesser de Sònia després del primer gol de les angleses.

El Barça femení ha obert la Champions amb una derrota davant l'Arsenal (0-3).

Al descans, les de Xavi Llorens ja perdien per 0-1, després del gol de Jennifer Beattie, de cap, en rematar un còrner. Era el minut 32. Poc després, Sònia ha tingut l'empat als peus, però ha enviat la pilota al travesser.

Ja en la represa, Jordan Nobbs ha situat el 0-2, al minut 55. Dotze minuts després, ha arribat el tercer de les visitants. L'Arsenal ha executat una falta directa, que la portera blaugrana Sullastres ha intentat atrapar, però la pilota se li ha escapat de les mans. A dins l'àrea, una Chapman molt atenta ha aprofitar el mal refús per marcar el 0-3.

Al marge de la derrota, el partit ha servit per escoltar l'himne de la Champions femenina, que no té res a veure amb el de la competició masculina. A més, la bandera de la UEFA ha presidit un partit de Champions al Miniestadi.