Partit imperial de Davies contra uns rivals molt físics (@FCBbasket)
Eurolliga

El Barça es manté invicte en l'Eurolliga després de superar el Mònaco en una altra pròrroga (81-85)

El Barça ha sobreviscut a la pista d'un equip debutant en l'Eurolliga, però que ja ha demostrat que pot guanyar a qualsevol. Té Mike James, un espectacle constant. Però avui el millor ha estat Brandon Davies, amb passat a Mònaco. Ell ha forçat la pròrroga i ha acabat amb 27 punts i 9 rebots

Xevi BardoletActualitzat

El Barça ha començat sense intensitat al diminut Salle Gatson Medecin de Mònaco, on estan de festa perquè disputen l'Eurolliga després de guanyar contra pronòstic l'última Eurocup. Els locals mossegaven en defensa i en la lluita pel rebot. Els de Jasikevicius només han anotat 12 punts i atenció, no han donat cap assistència en tot el primer quart.

Calathes, que no havia sortit de titular, ha donat empenta al Barça tot i que Mike James -amb problemes físics, però que venia de fer un partit estratosfèric contra el Madrid- distribuïa amb encert pel Mònaco. Els blaugranes s'han posat a 2, però sense encert exterior i amb uns interiors locals molt físics, costava anotar. 35 a 31 al descans.

El Barça seguia viu gràcies a la defensa i la determinació de Brandon Davies. A les acaballes del tercer quart, tres triples seguits han capgirat el marcador. El Mònaco ha seguit fent mal en les proximitats del cèrcol -Donta Hall és un portent en la força i el salt-, tot i que els de Jasikevicius ja havien trobat la precisió en el tir, sobretot a través de Laprovittola, imparable jugant d'escorta.