Navarro, decebut després de fallar el triple decisiu davant l'Asvel
Navarro, decebut després de fallar el triple decisiu davant l'Asvel
Bàsquet

El Barça derrota el Pau Orthez en un amistós demanat a última hora pel seu entrenador

El F. C. Barcelona s'ha imposat sense cap dificultat al Pau Orthez (93-57) en un amistós no previst. Després de la derrota de dissabte de l'equip blaugrana davant l'Asvel en una de les semifinals del torneig de Montpeller, l'entrenador Xavi Pascual ha demanat jugar contra el perdedor de l'altra semifinal. Aquest enfrontament no estava previst pels organitzadors del torneig.

Actualitzat

El F. C. Barcelona s'ha imposat sense cap dificultat al Pau Orthez (93-57) en un amistós no previst. Després de la derrota de dissabte de l'equip blaugrana davant l'Asvel en una de les semifinals del torneig de Montpeller, l'entrenador Xavi Pascual ha demanat jugar contra el perdedor de l'altra semifinal. Aquest enfrontament no estava previst pels organitzadors del torneig, i els dos equips han jugat en un pavelló diferent del que acull la competició.

El Barça ha deixat clar les seves ganes de guanyar de bon començament, amb un parcial de 17 a 2. La fluixa defensa de l'equip francès i l'encert en el triple dels blaugrana ha deixat el duel sentenciat al descans, 54 a 20. El pivot Tibor Pleiss, que va tenir poca presència en la derrota davant l'Asvel, ha estat el principal anotador barcelonista amb 16 punts.

Pascual només ha pogut disputar 2 partits amb tota la seva plantilla, amb la tornada dels últims mundialistes per encaixar la primera derrota d'una pretemporada curta en la que han disputat 4 partits contant aquest últim. El proper cap de setmana arriba la Supercopa Endesa, amb els emparellaments en semifinals Barça - Laboral Kutxa i R. Madrid - València.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut