La Champions femenina vol seguir creixent: la UEFA debat canvis
El Barça, vigent campió de la Champions
Futbol

El Barça - Chelsea de Champions ja té dia i hora

El Barça de Jonatan Giráldez s'enfrontarà a semifinals de la Champions League al Chelsea a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anunciat que el partit d'anada de semifinals de Champions femenina contra el Chelsea serà el dissabte 20 d'abril a les 13.30 del migdia, un partit que es podrà seguir per TV3:

El club ja va posar a la venda les entrades per a aquest matx tot just classificar-se per a semifinals, en eliminar el Brann noruec.

El Barça havia sol·licitat a la UEFA jugar dissabte 20 al migdia, per no coincidir amb un concert que hi haurà al Sant Jordi a la nit. El diumenge 21 es juga el clàssic masculí al Bernabéu i també es disputa la final del Trofeu Comte de Godó a la ciutat comtal.

Objectiu: omplir el Lluís Companys

El partit es jugarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, després que l'afició blaugrana hagi mostrat gran fidelitat a les actuals campiones d'Europa en els partits que s'han jugat al Camp NouSet partits de la UEFA Women's Champions League són els que ha disputat en total el Barça femení al temple blaugrana.

El primer va ser el 30 de març del 2022 contra el Reial Madrid, amb l'assistència de 91.553 espectadors, i el segon va ser contra el Wolfsburg el 22 d'abril del 2022, davant de 91.648 persones. En tots dos casos es va batre el rècord mundial d'assistència de públic en un partit de futbol femení.

L'any passat, la tornada de semifinals, també contra el Chelsea, va reunir un total de 72.262 persones al Camp Nou.

A falta de confirmació, la tornada serà divendres 26 d'abril a les 21h a Stamford Bridge i també es podrà seguir per TV3.

Anar al contingut