Parra, durant un partit amb el Jovetut
bàsquet

El Barça arriba a un acord amb Joel Parra del Joventut i pagarà la seva clàusula

L'aler pivot de la Penya canviarà l'Olímpic pel Palau a canvi de la clàusula d'un milió d'euros

El Barça ja té el primer fitxatge del nou projecte: Joel Parra. El club blaugrana ha decidit pagar la clàusula d'un milió d'euros i ja té un acord amb el jugador, que canviarà el Joventut de Badalona pel Barça. És un fitxatge generacional. Un jugador molt jove, amb molta projecció i peça clau de la Penya la temporada passada. El Barça vol lligar-lo amb un contracte llarg que podria ser de quatre anys.

No es tracta d'un fitxatge estrella de primer nivell, tot i les expectatives després de la marxa de Mirotic, però Parra arriba per ser un jugador important del nou Barça de Roger Grimau els pròxims anys. El jugador barceloní de 23 anys, pot jugar de 3 i també de 4, destaca per la seva versatilitat i energia dins la pista i és un dels jugadors catalans amb un futur més prometedor.

 

Amb 2,02 d'alçada, és capaç de fer de tot dins la pista. La temporada passada va firmar 9,6 punts i 5,5 rebots amb el Joventut. A més, té un 55% en tirs de camp i un 30% en triples. Un jugador amb molts registres diferents i amb marge de creixement. La temporada 2021-2022 va ser premiat com el millor jove de la Lliga Endesa.

Joel Parra ja és internacional amb la selecció espanyola i campió de l'Eurobasket l'estiu passat. Una altra part positiva és que suma a la quota formativa, que obliga els equips de l'ACB a tenir com a mínim quatre jugadors formats a l'Estat.

A banda de la incorporació de Parra, el Barça té en ment fitxar un quatre per cobrir la baixa de Mirotic i vol un tirador per substituïr Kyle Kuric. També treballen en la renovació de Sanli.

Anar al contingut