Espanyol

Eduardo Costa i l'Espanyol arriben a un acord per rescindir el contracte del brasiler

El migcampista brasiler Eduardo Costa i l'Espanyol han arribat a un acord per rescindir l'any de contracte que li quedava al futbolista amb l'equip perico. Els representants legals del jugador i el director general executiu de l'Espanyol, Pedro Tomás, han mantingut una reunió a fi de liquidar la desvinculació contractual del futbolista. El jugador s'ha entrenat fins al dia d'avui en solitari i sota la supervisió d'un dels recuperadors de la plantilla. La setmana passada el brasiler va insinuar en una entrevista a Catalunya Ràdio que podria denunciar el club per haver-lo deixat sense fitxa.

Actualitzat
Costa, que la temporada passada va jugar cedit al Gremio de Porto Alegre, no entrava en els plans de l'entrenador Tintín Márquez. El club li va notificar la decisió a final del mes de maig, però durant el mercat estival va ser impossible trobar-li una sortida. El migcampista va arribar a l'Espanyol fa tres temporades i, a excepció del primer any, no va tenir gaire continuïtat a l'equip. Costa va costar uns quatre milions d'euros al club català i va arribar procedent de l'Olympique de Marsella.

7 del primer equip contra el Santboià

De cara a les semifinals de la Copa de Catalunya contra el Santboià, l'Espanyol ha confirmat la presència a l'equip de set jugadors del primer equip. Són Cristian Álvarez, Chica, Sergio Sánchez, Julián, Sielva, Jonathan Soriano i Coro.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut