Futbol

Edgardo Bauza: "No vinc a convèncer Messi, vinc a parlar de futbol"

El nou seleccionador argentí ja ha arribat a Barcelona i té previst reunir-se dimecres amb Mascherano i Messi, i intentarà que el 10 blaugrana reconsideri la posició de deixar la selecció "albiceleste".

Actualitzat

El nou seleccionador argentí, Edgardo Bauza, ja ha arribat a Barcelona amb l'objectiu de seduir Leo Messi perquè torni a l'"albiceleste". Bauza, conegut com "El Patón" al seu país, va ser nomenat la setmana passada i ha anat per feina, amb la prioritat de reunir-se amb el crac blaugrana perquè mediti la seva retirada de la selecció. Messi la va anunciar després de la derrota a la Copa Amèrica contra Xile.

Bauza farà pública divendres la relació de convocats per als partits de classificació del Mundial de Rússia 2018 de l'Argentina, contra l'Uruguai l'1 de setembre i amb Veneçuela tres dies després i vol que hi sigui Messi, utilitzant les seves dots psicològiques. "Vinc per mantenir una conversa de futbol amb Messi, no vinc a convence'l", ha assegurat Bauza en declaracions a la seva arribada a l'aeroport del Prat.

"Vinc a parlar amb Messi i amb Mascherano. La idea és conversar de futbol. Les sensacions són bones perquè parlaré amb dues persones de futbol i és un idioma que coneixem. No vinc a convence'l de res, vinc a parlar de futbol", ha explicat.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut