Edgardo Bauza no vol prescindir de Messi a la selecció argentina (Reuters)
Futbol internacional

Edgardo Bauza: "L'Argentina no pot permetre's jugar sense Messi"

El nou seleccionador argentí assegura en una entrevista al diari "Clarín" que l'albiceleste no es pot permetre el luxe de prescindir del millor futbolista del món i que té previst viatjar a Barcelona per reunir-se amb el crac blaugrana

Actualitzat

El nou seleccionador argentí, Edgardo Bauza, ha afirmat avui que el retorn de Lionel Messi a l'albiceleste "és la prioritat" i que "potser" aquest cap de setmana viatjarà a Espanya per "parlar amb ell". "És el capità de l'equip, el jugador més important del món, el més desequilibrant, i obvi que si comptem amb ell ens ajudarà molt", ha dit el 'Patón' en una entrevista amb el diari argentí "Clarín".

Bauza, de 58 anys, creu que "l'Argentina no pot permetre's jugar sense Messi" i que "és massa important perquè falti en un equip". Per això, el nou tècnic té previst desplaçar-se fins a Barcelona per reunir-se amb Messi.
 
"Divendres vaig a Buenos Aires i potser el dissabte o el diumenge me'n vaig a Espanya. Primer he de parlar amb ell per saber si em rebrà", ha explicat Bauza, que aquest dijous dirigirà el seu últim partit com a entrenador del Sao Paulo. "Vull parlar de tot això, explicar-li la meva idea i, bé, després de tota aquesta xerrada, veure si té ganes de sumar-s'hi. Jo no m'imagino a la selecció sense Messi, encara. Això ho sabrem una vegada que parlem amb ell", ha insistit.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut