El precandidat i promotor de la moció de censura, Jordi Farré, amb els altres impulsors de la moció contra el president del Barça
El precandidat i promotor de la moció de censura, Jordi Farré, amb els altres impulsors de la moció contra el president del Barça (EFE)
BARÇA

Divergències en la recollida de firmes per al vot de censura

Un dels promotors, Jordi Farré, aprofita per demanar dades personals als socis del FCB, i la resta d'impulsors del vot de censura se'n desmarca

Actualitzat

A una setmana exacta (17 de setembre) per a l'entrega de les butlletes, els promotors de la moció de censura contra el president Bartomeu i la seva junta directiva han volgut fer un aclariment de cara als socis del FC interessats a donar-hi suport en forma de signatura.

"Només cal omplir la butlleta tradicional (no val la signatura digital) i deixar còpia del DNI. Res més. No cal donar cap mena de dada personal extra", han explicat els portaveus del col·lectiu Més que una Moció, formada per 8 grups d'opinió i 3 futuribles candidatures.

Jordi Farré en una imatge recent (EFE)

Aquest aclariment ve motivat pel fet de saber que la candidatura de Jordi Farré sí que està demanant dades personals.

"Ens en desmarquem rotundament, però recollir dades personals és lícit per utilitzar-les en una futura precandidatura. Ens segueix unint un objectiu comú: arribar a les firmes necessàries i tirar endavant la moció", han declarat el tàndem Marc Duch/Ricard Fabra, com a portaveus del col·lectiu.

Es mantenen els 130 punts de recollida, es faran campanyes publicitàries i d'encartellament (el grup musical Lax N'Busto els ha cedit el seu emblemàtic "Llença't" per fer-ne ús) i dilluns que ve s'actualitzaran dades de com va la recollida de signatures.

"Preveiem una última setmana frenètica", han pronosticat els promotors de la moció.

Anar al contingut