Futbol

El reinici de la Lliga, l'11 de juny amb el derbi sevillà

A partir d'aquest dilluns els equips poden entrenar en grups de 14 que, això sí, s'hauran de mantenir durant tota la setmana

Redacció Esport3Actualitzat

El President de la Lliga de futbol, Javier Tebas, ha assegurat en una entrevista a 'El Partidazo' de Movistar que la lliga està lluitant per tornar el proper dijous 11 de juny a les 22h amb el derbi sevillà entre el Sevilla i el Betis al Sánchez Pizjuán. Dissabte, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, donava per sorpresa la data de la represa de la lliga, la setmana del 8 de juny. Una sorpresa que Tebas ha admès que també ho va ser per ells. El president de la Lliga ha manifestat la intenció que el primer partit sigui dijous si és que s'han pogut complir les fases pertinents. 

A partir d'aquest dilluns els equips poden entrenar en grups de 14 que, això sí, s'hauran de mantenir durant tota la setmana. No es podran canviar jugadors d'un grup a un altre. Tebas espera que la propera setmana ja puguin fer-ho tots junts. En total, els equips tindran uns 10 dies per entrenar-se en grup. La LFP també comença a tenir clares les hores en què es jugaran els partits. Entre setmana, els primers partits començaran a les 19:30h i els caps de setmana a les 17h. La previsió és que les franges més caloroses siguin per als partits que es jugaran en estadis de la cornisa cantàbrica i de Galícia, zones amb temperatures molt més suaus que la resta de la Península. 

El president de la Lliga s'ha referit també a l'incident protagonitzat per 4 jugadors del Sevilla en què s'han exhibit a les xarxes socials trencant les normes de la fase 1. Tebas s'ha mostrat decebut pel que ha passat i no descarta sancions per als jugadors, tot i que ha agraït la disculpa pública.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut