Els futbolistes i les parelles, sense respectar la distància física
Els futbolistes i les parelles, sense respectar la distància física
Futbol

Jugadors del Sevilla se salten el confinament i s'exposen a sanció

La Lliga ha fet arribar als clubs ona carta on condemna aquests fets, assegurant que hi ha jugadors que han mostrat una manca de respecte a la lliga i als clubs

Redacció Esport3Actualitzat

Éver Banega, Ocampos, Franco Vázquez i Luuk de Jong han fet una innocent trobada per dinar. Les fotos que n'ha penjat a Instagram la parella de Banega no tindrien res d'estrany si no fos pel confinament i perquè Sevilla està en fase 1. Pel que es veu a les instantànies, es tracta d'un grup de més de 10 persones, sense respectar la distància física requerida. 

La parella de Banega ja ha esborrat les fotos, però la xarxa en va plena. Ara, els futbolistes del Sevilla s'exposen a una sanció.

 Els futbolistes i les seves parelles, sense respectar la distància física

El futbolista Ever Banega, mitjançant el seu Instagram ha sortit del pas demanant disculpes pel succeït:

 

La resposta de la lliga (actualització 20.55h)

La Lliga ha fet arribar als clubs ona carta on condemna aquests fets, assegurant que hi ha jugadors que han mostrat una manca de respecte a la lliga i als clubs. La carta és molt crítica amb aquest comportament:

"En les últimes hores hem detectat que alguns jugadors de les lligues Santander i Smartbank han incomplert les normes sanitàries. [...] Aquestes actituds són completament incomprensibles i inadmissibles, ja que posen en risc la finalització de la competició. [...] Qualsevol símptoma de relaxament és una falta de respecte cap a la lliga, els clubs, jugadors i tècnics."

 

Anar al contingut