Dele Alli, en una imatge d'arxiu celebrant un gol amb el Tottenham (Reuters)
Futbol internacional

Dele Alli, ferit lleu després de ser atracat amb un ganivet

L'internacional anglès del Tottenham pateix contusions a la cara, "ferides lleus", després d'un assalt de matinada al seu domicili, a Londres

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador del Tottenham Dele Alli ha resultat ferit lleu després de barallar-se amb dos atracadors que han assaltat el seu domicili a punta de ganivet, segons ha informat aquest dimecres el "Daily Mail" en la seva edició digital.

Dele Alli té contusions a la cara, "ferides lleus", després d'un assalt que es va produir la passada matinada al seu domicili, a Londres. El migcampista anglès dels Spurs "va mostrar resistència" quan els atracadors van amenaçar-lo amb un ganivet.

Dele Alli, de 24 anys i doble guanyador del premi "millor jugador jove" de la Premier League, es va enfrontar als lladres, els quals van poder emportar-se diverses joies i rellotges del domicili, valorats en milers d'euros, segons recull la publicació anglesa.

Segons informen des de l'entorn del futbolista, tot l'habitatge està protegit per un sistema de videovigilància i les imatges ja han estat lliurades a les autoritats, que han obert una investigació per aclarir els fets.

Anar al contingut