Fórmula 1

De la Rosa acapara l'atenció al circuit de Magny Cours, on confia a fer un bon paper

Al circuit de Magny Cours a França, el pilot català Pere Martínez de la Rosa li ha tret el protagonisme al mateix Fernando Alonso. El seu debut com a pilot oficial de McLaren aquesta temporada en substitució de Juan Pablo Montoya ha acaparat tota l'atenció. Fins i tot el líder del Mundial s'ha mostrat content de trobar-se amb De la Rosa i ha deixat clar que li agradaria moltíssim que la pròxima temporada poguessin córrer junts.

Actualitzat

Pere Martínez de la Rosa s'ha plantat a Magny Cours amb el somriure d'un debutant, però amb l'experiència dels més veterans. I és que el català ha estat l'autèntica estrella de la jornada al circuit, que acollirà aquest cap de setmana el GP de França. Segons ha explicat De la Rosa, la substitució a Montoya és una sorpresa molt positiva perquè arriba en un moment molt bo. El català ha assegurat que està preparat físicament i mentalment, i que, a més, coneix molt bé el cotxe. A Magny Cours, De la Rosa hi va rodar l'any passat com a tercer pilot, amb l'afegit que aquest el cotxe ha millorat.

L'última vegada que De la Rosa va tornar a l'escenari d'un Gran Premi va ser al circuit de Bahrain, l'any passat, substituint Montoya lesionat, i va acabar en cinquè lloc, una bona posició.

De la substitució de De la Rosa per Montoya, també n'ha parlat el mateix Fernando Alonso. El pilot asturià ha explicat que se n'alegra molt per al català i que li agradaria que l'any que ve fossin companys d'equip.

Anar al contingut