Barça

Darrera sessió doble de la setmana amb la vista posada als viatges a Noruega i Corea

El Barça continua amb el seu treball de matí i tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, per tal de preparar els propers compromisos de pretemporada (el primer, dijous a les 7, davant el Valerenga). L'equip fa avui precisament l'última sessió doble de la setmana, a conseqüència dels viatges que realitzarà la plantilla, primer a Noruega i després a Corea del Sud. Aquest matí s'han exercitat un total de 28 futbolistes (17 del filial i 11 del primer equip) i la tarda hi tornaran.

Actualitzat
Jeffrén creu que pot fer-se un lloc
Aquest matí ha passat el davanter Jeffrén Suárez per la sala de premsa. Sobre la competència que tindrà al primer equip, sobretot després de l'arribada de David Villa, el futbolista ha declarat que confia a poder fer-se un lloc a l'equip, tot i que reconeix que no serà fàcil aconseguir-ho.

S'apropa l'hora dels viatges
Després que demà dimecres faci una sola sessió d'entrenament, al matí, el dijous la plantilla barcelonista viatjarà cap a Oslo per fer-hi una estada i jugar contra el Valerenga. Diumenge a la tarda l'equip tornarà a agafar l'avió, aquest cop per anar a Àsia.

Anar al contingut