Futbol

Cristiano Ronaldo acapara protagonisme i recupera el famós "Sèèè!!!"

El portuguès es va imposar a Zidane per poder llançar l'últim penal perquè havia somiat que marcaria "el gol de la victòria"

Actualitzat

Cristiano Ronaldo va tornar a ser protagonista en un èxit esportiu del seu equip, el Reial Madrid, que dissabte va guanyar la Lliga de Campions derrotant l'Atlètic de Madrid en la tanda de penals.

El portuguès va transformar el llançament de la victòria i, de fet, durant la celebració a la mateixa gespa de l'estadi de San Siro, va explicar que ell mateix havia indicat a Zinedine Zidane que volia xutar l'últim penal. La raó, segons va explicar, va ser que la nit anterior havia somiat que seria ell qui marcaria "el gol de la victòria". Un gest més que es podria interpretar com a símptoma de la megalomania de l'estrella portuguesa.

Ronaldo es va mostrar exultant en tot moment després de la consecució de l'onzena Copa d'Europa madridista. Tant, que fins i tot va recuperar aquell crit de "Sí!" que tant es va comentar en la cerimònia de la Pilota d'Or que va guanyar ara fa un any mig.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut