Cristiano en la fotografia que ha escollit per il·lustrar el comunicat
Cristiano en la fotografia que ha escollit per il·lustrar el comunicat
Futbol

Cristiano explota contra la Pilota d'Or: "S'han aprofitat de mi"

Poc abans de la gala, el portuguès ha respost amb contundència al redactor en cap de France Football que el va acusar de jugar amb l'únic objectiu de guanyar més Pilotes d'Or que Messi

Redacció Esport3Actualitzat

No ha estat en les travesses de l'edició d'aquest any, però el cinc vegades guanyador de la Pilota d'Or Cristiano Ronaldo ha acabat sent notícia a escassos minuts de la gala.

Quan passaven uns minuts de les set el portuguès ha publicat un missatge a Instagram defensant-se de les declaracions que li va atribuir el redactor en cap de France Football, Pascal Ferré, en què suposadament Cristiano reconeixia que la seva única ambició era retirar-se amb més Pilotes d'Or que Messi.

"L'ambició més gran de la meva carrera és guanyar títols nacionals i internacionals per als clubs que represento i per a la selecció del meu país. L'ambició més gran de la meva carrera és ser un bon exemple per a tots aquells que són o volen ser futbolistes professionals. L'ambició més gran de la meva carrera és deixar el meu nom escrit amb lletres daurades en la història del futbol mundial."

 

El davanter del Manchester United acusa Ferré de mentider i d'aprofitar-se d'ell per promocionar la publicació que organitza el premi. També nega que el motiu de la seva absència aquesta nit a París sigui una quarantena:

"És inacceptable que la persona responsable d'atorgar un premi tan prestigiós pogués mentir d'aquesta manera, en una falta de respecte absolut a algú que sempre ha respectat France Football i la Pilota d'Or. I avui ha tornat a mentir, justificant la meva absència a la gala amb una suposada quarantena que no té cap raó d'existir".

 

Cristiano utilitza el comunicat per netejar una imatge que considerada tacada per Ferré i reivindica l'ètica que ha marcat la seva trajectòria:

"Sempre vull felicitar els que guanyen, dins de l'esportivitat i el joc net que han guiat la meva carrera des del principi, i ho faig perquè mai estic contra ningú. Sempre guanyo per mi i pels clubs que represento, guanyo per mi i pels que m'estimen. Jo no guanyo contra ningú".

ARXIVAT A:
Pilota d'Or
Anar al contingut