Barça

Ronald Araujo viatja cap a Finlàndia

Serà operat aquest dimecres de la lesió que té a l'adductor llarg de la cuixa dreta

Redacció Esport3Actualitzat

Araujo agafava l'avió aquest matí cap a Hèlsinki acompanyat del doctor Ricard Pruna i de l'assistent dels jugadors, Joel González.

Allà l'operarà el doctor Lasse Lempainen, qui també va tractar jugadors com Dembélé o Sergi Roberto. El central uruguaià marxava optimista i amb ànims de recuperar-se al més aviat possible.

Després de la seva decisió d'operar-se, va rebre el missatge de suport de l'exblaugrana Luis Suárez en forma de desig de recuperació i donant-li la raó en la seva decisió. 

El missatge que li ha deixat a les xarxes socials Luis Suárez

Accepta el suggeriment del club

Ronald Araujo ha acceptat el suggeriment de Xavi i del cap dels serveis mèdics del club, Ricard Pruna, de passar pel quiròfan per resoldre la lesió que s'ha fet a l'adductor de la cama dreta. El central uruguaià s'ha mostrat receptiu, tot i que aquesta opció el descarta per al Mundial de Qatar.  

El defensa estarà de baixa entre 2 i 3 mesos i l'objectiu és fer net totalment de la lesió. En cas de no haver passat pel quiròfan, s'estimaria una baixa d'unes 7 setmanes sent optimistes, i podria arribar just a la cita mundialista, però el risc de recaiguda hi seria.

Malgrat rebre la recomenació d'operar-se per part dels representants del club, la Federació Uruguaiana ha pressionat el jugador perquè no ho faci per poder comptar amb ell al Mundial.

El Barça tenia pràcticament a ratlla les lesions en aquest inici de temporada, però l'aturada per partits de seleccions no ha anat gens bé en aquest sentit. I ha incidit especialment en la defensa. Tant Jules Kounde com Ronald Araujo tornen de les seves respectives concentracions amb lesions que els faran perdre's els pròxims partits de l'equip blaugrana.

El missatge d'Araujo

El central uruguaià ha trencat el silenci a través de les xarxes socials, on ha enviat un missatge als aficionats. El jugador ha deixat clar que la seva recuperació no es tracta d'escollir entre la selecció de l'Uruguai o el Barça, sinó que es basa en la seva pròpia salut. Araujo ha explicat que va prendre la decisió després de valorar-ho amb diferents professionals.

Arriben Memphis i De Jong

Aquest dilluns també tornen a la disciplina blaugrana Memphis Depay i Frenkie de Jong, que han abandonat la disciplina de la selecció neerlandesa per molèsties. Els serveis mèdics del club els examinaran per determinar l'abast d'aquestes molèsties i saber si estaran a disposició de Xavi per als pròxims partits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut