Barça

Cesc es mostra content pel gran inici de temporada amb el Barça i refusa polèmiques amb el Madrid

Cesc Fàbregas, concentrat amb la selecció espanyola -on també s'ha destapat-, creu que les tres copes de què ha participat amb el Barça les ha guanyat l'equip que ja hi era i que ell s'ha limitat a ajudar. El que sí que veu el jugador és que l'entorn que té ara el fa millor. En el cas de Fàbregas, es compleix perfectament allò d'arribar i moldre. Després de més de mig any sense jugar amb la selecció espanyola, va tornar amb gols i un triomf. Una història calcada del seu retorn al Barcelona. Al Camp Nou, a més, van caure uns primers títols que, tot i haver-los disputat, no es vol apropiar: la Supercopa d'Espanya i la d'Europa.

Actualitzat
Sobre aquests títols, Cesc es treu mèrits, ja que considera que "s'ho mereix l'equip que l'any passat va fer una gran temporada". Segons explica, ara tant ell com Alexis, els dos nouvinguts a Can Barça, han de "fer notar la seva pròpia marca i contribuir als èxits" col·lectius. "Ara el que vull és jugar al Barça", ha expressat el migcampista d'Arenys, que, tot i les polèmiques amb el màxim rival, no vol parlar del Madrid. "Quan vingui el Madrid al desembre ja en parlarem, no és el moment, hem de parlar nosaltres mateixos", ha indicat.

Admirador d'Iniesta

Cesc Fàbregas és feliç al Barça i està gaudint al costat del seus companys. L'ex de l'Arsenal destaca d'entre els seus nous companys, Andrés Iniesta. "L'Andrés ho té tot: marca les pautes del partit, té última passada i bona col·locació. És un dels jugadors més complets amb qui he jugat mai", ha confessat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut