Fernando Calero, en una imatge d'arxiu (@realvalladolid)
Futbol

Calero: "Si volen fer alguna rotació jo els convido que la facin"

El central del Valladolid assegura que afrontaran la visita al Camp Nou sense por i amb el convenciment que si fan les coses bé poden treure'n un resultat positiu

Actualitzat

El Barça jugarà dissabte al Camp Nou contra el Valladolid de Sergio González. Els castellans, que estan immersos en la lluita per evitar el descens, han reprès aquest dilluns al matí els entrenaments amb dues absències: Luismi i Hervías. Fernando Calero, un fix en l'eix de la defensa del conjunt blanc-i-violeta, ha analitzat en roda de premsa com veu el Barça i ha admès que els aniria bé que Valverde fes alguna rotació pensant en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'Olympique de Lió.

"És un equip que està immers en tres competicions, que ha de pensar en totes. És cert que tots els jugadors tenen un nivell top, per això són allà, però si volen fer alguna rotació jo els convido que la facin i a veure si així podem tenir més opcions".

Calero no veu per què el Valladolid no hauria de poder puntuar al Camp Nou i assegura que afronten la visita al Camp Nou sense cap por.

"Ja hem vist en aquesta Lliga que fa anys que no estava tan disputada, que molts equips petits sorprenen els grans i per què no ser nosaltres, que ja vam estar a prop de fer-ho. Hi anem sense cap tipus de por, estem preparant tot el que sigui possible per intentar frenar-los. Crec que en la primera volta ja vam fer un grandíssim partit i vam merèixer més. I per què no, si fem les coses bé com al principi de la Lliga podem rascar alguna cosa bona".

 

Anar al contingut