Sergio Busquets a la prèvia de l'Espanya-Suïssa de la Lliga de Nacions (EFE)
Barça

Busquets: "A priori és el meu últim any de contracte, però encara no he decidit res"

El migcampista ha assegurat que encara no té decidit el seu futur i ha parlat del "virus FIFA" que ha castigat fortament el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Sergio Busquets acaba contracte amb el Barça el 30 de juny del 2023. Els rumors que l'han col·locat a la lliga dels Estats Units, l'MLS, han sonat amb força els últims mesos, però el jugador blaugrana ha volgut sortir al pas d'informacions que assegura que "no són veritat".

En la prèvia del partit de la Lliga de Nacions que disputarà la selecció espanyola contra Suïssa aquest dissabte, el migcampista ha assegurat que encara no ha decidit res del seu futur.

"No puc dir res perquè no he decidit res. Em sembla estrany que periodistes i mitjans donin per fet que marxo. Vull veure com avança la temporada i decidir. No hi ha hagut reunions ni acords amb el Barça ni amb cap altre equip. Entenc que hi hagi rumors, però no que siguin falsos i facin oficials coses que no ho són."

Tot i això, Busquets no ha tingut problemes a l'hora de parlar d'un dels jugadors relacionats amb el FC Barcelona les últimes setmanes, el migcampista de la Reial Societat Martín Zubimendi.

"Zubimendi és un grandíssim jugador, però juga a la Reial i no sé quins plans de futur té."

Sobre la plaga de lesions que ha castigat durament el Barça en aquesta aturada de seleccions, amb les baixes de jugadors importants com Araujo o Kounde, Busquets ha assegurat que "és mala sort".

"Som molts jugadors que anem amb les seleccions, però ha estat casualitat."

El capità del combinat espanyol ha assegurat que "és un honor representar la selecció" i que per a tots els jugadors és "el màxim a què es pot aspirar".

"Ser capità de la selecció és un plaer i un orgull, i estic content de ser-hi. Per mi és un honor venir a cada convocatòria."

Anar al contingut