El Barça tria el substitut de Busquets

El Barça està valorant seriosament que Sergio Busquets abandoni la disciplina blaugrana el 30 de juny, per la qual cosa la directiva culer haurà de buscar-li un substitut.

Pel que fa al destí de Busquets, de 34 anys, s'ha especulat sobre una incursió a les lligues de Qatar o dels Estats Units. L'únic que sembla clar és que al Camp Nou necessiten trobar-li un recanvi.

Diversos noms sonen per reemplaçar el blaugrana, com per exemple Jorginho. El futbolista de trenta anys s'hauria ofert els últims dies a l'entitat barcelonista conscient del buit a cobrir que se li presenta al Barça amb la sortida de Busquets. El jugador del Chelsea no veu gaire clar el rumb que vol prendre el seu club amb els nous propietaris, tot i que, per l'altra banda, el Barça hauria deixat l'oferiment en standby, ja que hi ha altres noms més ben col·locats per arribar al Camp Nou el pròxim estiu.

El principal és Martín Zubimendi, encara que aquesta opció és bastant menys econòmica que la de Jorginho: Zubimendi és un futbolista que agrada molt a la direcció esportiva blaugrana, però la Reial Societat s'aferra a la clàusula de rescissió de 60 milions d'euros.

L'altra opció és Rúben Neves. El portuguès del Wolverhampton anglès té un preu de mercat semblant al de Zubimendi (uns 40 milions d'euros, segons Transfermarkt) però no té cap clàusula de rescissió.

 

 

Anar al contingut