Memphis dialoga amb l'àrbitre espanyol Hernández Hernández
Memphis dialoga amb l'àrbitre espanyol Hernández Hernández
barça

El "virus FIFA" ataca el Barça: Kounde i Memphis lesionats; Dembélé i De Jong, amb molèsties

L'aturada per seleccions no ha beneficiat el FC Barcelona, que ha vist com quatre dels seus jugadors han tingut lesions o molèsties

Redacció Esport3Actualitzat

Primera tongada de partits de l'aturada de seleccions i el "virus FIFA" ja ha contagiat totes les línies de joc FC Barcelona. Jules Kounde i Memphis Depay van haver de ser retirats del camp amb problemes als isquiotibials, mentre que Dembélé i Frenkie de Jong van notar molèsties.

La factura del França-Àustria

El central parisenc va haver de marxar substituït al minut 21 del partit de la Lliga de les Nacions que ha enfrontat França i Àustria a l'estadi de Saint Denis. Va notar unes molèsties a la cuixa, segons va comentar el tècnic Didier Deschamps, i es va llançar a la gespa esperant el canvi.

Aquest divendres, Kounde s'ha sotmès a una ressonància a París abans de viatjar a Barcelona per sotmetre's a més proves mèdiques sota la supervisió del club blaugrana. Ara mateix, Koundé és qui més preocupa al Barça. Titular habitual, es tem que pugui tenir un trencament, que el podria deixar entre tres i quatre setmanes de baixa

Per la seva banda, Dembélé, suplent d'inici, només va jugar els últims 20 minuts, però va marxar de l'Stade de France amb una victòria per 2 a 0 però també amb molèsties al bessó. L'extrem fa pràcticament un any que no passa per la infermeria. Tot i això no es creu que tingui cap lesió greu.

Jules Kounde, en el moment d'abandonar la gespa acompanyat d'un metge de la selecció campiona del món
Jules Kounde, en el moment d'abandonar la gespa acompanyat d'un metge de la selecció campiona del món

La factura del Països Baixos-Polònia

Pel que fa al davanter, la història va ser molt semblant, només que en el seu cas els senyals de dolor als isquiotibials s'han fet evidents quan acabava de començar la segona meitat del Països Baixos-Polònia. També es va quedar estès a terra i Janssen, ariet de l'Anvers belga, va saltar a l'estadi Nacional de Varsòvia en el seu lloc.

Al contrari del que es va pensar en un primer moment, el seu company de club i al combinat "oranje", Frenkie de Jong, també va ser canviat al descans amb molèsties a la mateixa zona. Tots dos jugadors viatjaran a Barcelona el pròxim dilluns per fer-se més proves mèdiques.

Els neerlandesos van tornar a vèncer (0-2) la Polònia de Robert Lewandowski, que va finalitzar el partit sa i estalvi.

Memphis dialoga amb l'àrbitre espanyol Hernández Hernández
Memphis dialoga amb l'àrbitre espanyol Hernández Hernández

Divendres de ressonàncies

Divendres Kounde i Memphis se sotmetran a una ressonància amb els serveis mèdics de les seves seleccions per conèixer l'abast de les respectius contratemps musculars.

Si es confirmen les lesions, serien els primers culers que es lesionen aquesta temporada, i ha hagut de ser en la primera finestra de seleccions. Sens dubte, avalaria les pors dels fisioterapeutes barcelonistes respecte a aquest tram del curs previ al Mundial.

Anar al contingut