Futbol

Berizzo reapareix a la banqueta del Sevilla 17 dies després de ser operat d'un càncer de pròstata

L'entrenador argentí, que va ser operat d'un càncer de pròstata el 28 de novembre, ha dirigit el seu equip en l'empat sense gols contra el Llevant que ha obert la 16a jornada de lliga a Primera Divisió

Actualitzat

El tècnic del Sevilla, Eduardo Berizzo, operat el 28 de novembre d'un càncer de pròstata, ha tornat a seure a la banqueta del seu equip en el partit contra el Llevant que obria la 16a jornada de lliga a Primera Divisió al Sánchez Pizjuán i que ha acabat amb un empat sense gols.

Berizzo ha arribat a la ciutat esportiva sevillista, on ha treballat la tàctica amb els seus jugadors als vestidors i després a la gespa davant la sorpresa de la plantilla. Després, el tècnic s'ha traslladat al costat del seu equip a l'hotel de concentració del Sevilla, on ha estat rebut pel president de l'entitat, José Castro, i el director esportiu, Óscar Arias.
 
La idea d'Eduardo Berizzo era asseure's aquesta nit a la banqueta davant el Llevant, i finalment ha pogut tornar a l'activitat només 17 dies després de passar pel quiròfan. Els seus jugadors no li han pogut donar una alegria i després dels 90 minuts reglamentaris, el marcador inicial no s'ha mogut tot i que els dos equips han disposat de bones ocasions per marcar. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut