Becky Hammon serà la primera dona que arriba a una banqueta de l'NBA. (Foto: Reuters)
Becky Hammon serà la primera dona que arriba a una banqueta de l'NBA. (Foto: Reuters)
NBA

Becky Hammon fitxa pels Spurs i es converteix en la primera entrenadora assistent de la història de l'NBA

Els San Antonio Spurs han anunciat la contractació de Becky Hammon com a entrenadora assistent per a la pròxima temporada, i d'aquesta manera Hammon es convertirà en la primera dona que arriba a una banqueta de l'NBA.

Actualitzat

Els San Antonio Spurs han anunciat la contractació de Becky Hammon com a entrenadora assistent per a la pròxima temporada, i d'aquesta manera Hammon es convertirà en la primera dona que arriba a una banqueta de l'NBA. Hammon, que aquest estiu posarà punt final a la seva carrera com a jugadora professional després de setze temporades a la WNBA, la lliga femenina dels Estats Units, s'incorporarà a l'equip tècnic dirigit per Gregg Popovich un cop acabi la competició amb les San Antonio Stars.

Durant la seva llarga trajectòria professional, la veterana base nord-americana ha fet carrera també al bàsquet europeu i fins i tot ha militat en dos equips de la lliga espanyola: el Rivas Ecópolis la temporada 2006-07 i el Ros Casares (2009-10). Hammon també ha vestit la samarreta del Trentino, el Rovereto Basket, el CSKA de Moscou, l'Orenburg i l'Spartak.

Sis vegades all-star i escollida el 2011 en el Top 15 de les millors jugadores de la història de la WNBA, va commocionar els Estats Units el 2008 en anunciar que disputaria els Jocs Olímpics de Londres amb la selecció de Rússia. Al seu país fins i tot la van arribar a qualificar de traïdora.

Anar al contingut