Barça

Bartomeu: "És fals que corregués perill el lloc de Valverde, ningú té dubtes amb ell"

El president del Barça nega en una entrevista al programa "El Larguero", de la Cadena SER, que el tècnic blaugrana pogués ser destituït després de la patacada contra la Roma a la Champions i afirma que si la temporada acaba en doblet serà excel·lent

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu ha negat de forma rotunda que el lloc d'Ernesto Valverde a la banqueta del Barça perillés en cap moment després de la dolorosa eliminació als quarts de final de la Lliga de Campions a Roma. En una entrevista al programa "El Larguero" de la Cadena SER, el president blaugrana ha assegurat ningú a la directiva dubta de la feina del tècnic.

"És fals que corregués perill el lloc de Valverde. Acaba de començar el seu projecte. Estem molt contents amb ell i vam parlar molt. La patacada de Roma ens va saber greu a tots, el primer a Valverde, però ningú a la directiva té dubtes amb ell".

Bartomeu ha admès que la temporada serà excel·lent si s'acaba conquerint el doblet i que si el Madrid acaba guanyant la Champions no traurà valor als títols del Barça. 

"Si la temporada acaba en doblet és d'excel·lent, no és de matrícula però és excel·lent. És una gesta que només ha passat 8 vegades. El doblet és molt important per al Barça, guanyi o no el Reial Madrid la Champions".

D'altra banda, el màxim dirigent blaugrana no ha volgut avançar si Andrés Iniesta anunciarà aquest divendres la seva marxa del Barça i ha deixat clar que la decisió final li correspon anunciar-la al futbolista de Fuentealbilla.

"És clar que sé coses d'Iniesta, però prefereixo que ho digui ell. Si s'acaba la seva etapa ho dirà ell, no vaig a avançar res. És el jugador més important que hem tingut en aquesta etapa".

 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut