Baldassarri celebra la victòria a Moto2 (Reuters)
MOTO GP

Baldassarri guanya una cursa accidentada de Moto2 a Jerez

La prova de Moto2 del GP d'Espanya ha estat marcada per la bandera vermella, la caiguda d'Àlex Márquez, que sortia segon de la graella, i la victòria de l'italià Baldassarri; els espanyols Jorge Navarro i Augusto Fernández l'han acompanyat al podi

Francesc SòriaActualitzat

Inici molt accidentat de la cursa de Moto2 a Jerez. En el primer revolt, Gardner ha caigut i ha provocat un efecte dominó amb diversos pilots implicats, entre ells, Àlex Márquez, que sortia el segon de la graella. Arrencava el Gran Premi i, tot seguit, apareixia la bandera vermella.

La direcció ha decretat cursa a 15 voltes. Els mecànics de Márquez han tingut molta feina i han pogut arreglar la moto en l'últim minut. El lleidatà ha pogut tornar a sortir, però des del "pit lane". El seu germà Marc li ha demanat calma i que corrés de forma intel·ligent. En la represa, Augusto Fernández ha sortit com un llamp.

A vuit voltes per acabar, Lorenzo Baldassarri ha superat el madrileny. Tots dos són pilots de l'equip de Sito Pons. Mentrestant, a la cua, el campió de Moto3 Jorge Martín ha tastat l'asfalt i ha abandonat. En canvi, Jorge Navarro ha fet un gran esprint final i ha acabat segon. Li ha faltat una volta més per atrapar Baldassarri.

L'italià ha sumat la seva tercera victòria en quatre curses i amplia el liderat en la general del Mundial. Tercer ha estat el madrileny Fernández, el primer podi de la seva carrera. Finalment, Àlex Márquez, en una cursa molt difícil, ha acabat en la 24a posició.   

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut