Moto GP

Antonelli és el més ràpid en l'última volta i guanya la cursa de Moto3 a Jerez

L'italià s'ha imposat en el Gran Premi d'Espanya, en una carrera marcada per la igualtat i per les caigudes de Jaume Masià, Gabri Rodrigo i Marcos Rodríguez. El nou líder en solitari és el valencià Canet

Actualitzat

Lorenzo Dalla Porta, que tenia la "pole", ha fet una mala sortida i ha perdut la primera posició. De seguida han caigut alguns dels principals pilots. Per exemple, l'argentí Gabri Rodrigo, a la primera volta, que en la mateixa acció ha estat a punt d'arrossegar el gironí Albert Arenas. I, a la segona volta, el colíder del Mundial, Jaume Masià, ha dit adeu al Gran Premi d'Espanya.

A partir d'aquí, grup nombrós en la lluita pel liderat de la prova. Tatsuki Suzuki i Dalla Porta han estat els grans dominadors. A quatre voltes, l'andalús Marcos Ramírez, que buscava la victòria a casa, també ha caigut. Per sort, cap de la resta dels capdavanters l'han acompanyat per l'asfalt. Arribava el moment clau de la cursa.

En l'última volta, Niccolò Antonelli ha tret uns metres vitals que ha sabut mantenir en el darrer revolt. El japonès Suzuki i un altre italià, Celestino Vietti, l'han acompanyat al podi. Arón Canet ha creuat la meta en la quarta posició, i Albert Arenas, el cinquè, en una cursa que ha fet de menys a més. Dalla Porta només ha estat el vuitè. A la general, el valencià Arón Canet se situa líder en solitari.

 

Anar al contingut