Ariarne Titmus, Madison Wilson, Brianna Throssell i Emma McKeon
Natació

Austràlia bat el rècord mundial en els relleus femenins dels 4x200 lliures

L'equip australià, format per Ariarne Titmus, Madison Wilson, Brianna Throssell i Emma McKeon, ha superat en una final d'infart l'equip dels Estats Units i ha establert una nova plusmarca mundial, amb un registre de 7 minuts, 41 segons i 50 centèsimes

Actualitzat

La gran prova del dia al Mundial de natació a Gwangju ha estat els relleus femenins dels 4x200 metres lliures. L'equip australià, format per Ariarne Titmus, Madison Wilson, Brianna Throssell i Emma McKeon, ha superat en una final d'infart l'equip dels Estats Units en una carrera on tots dos quartets han rebaixat la plusmarca mundial que tenia la Xina des del 2009.

Katie Ledecky ha tornat a competir nedant el segon relleu de les nord-americanes. Emma McKeon i Katie McLaughlin han mantingut el frec a frec fins l'última braçada. Les "aussies" han acabat guanyant l'or amb un registre de 7 minuts, 41 segons i 50 centèsimes.

Un altre dels protagonistes de la jornada ha estat el nord-americà Caleeb Dressel, que ha baixat dels 47 segons en la final dels 100 lliures i s'ha penjat el seu tercer or en aquest Mundial.

 

 

Anar al contingut