Arda Turan (Reuters)
Arda Turan (Reuters)
Barça

Arda Turan revela els seus plans de futur i confessa que vol acabar el seu contracte amb el Barça

El futbolista turc assegura en una entrevista a beIN Sports Turquia que és feliç a Barcelona i que vol continuar jugant al costat dels millors del món tot i les temptadores ofertes de clubs xinesos com el Beijing Guoan i el Guangzhou Evergrande

Actualitzat

Arda Turan ha confessat en una entrevista a beIN Sports Turquia que és feliç a Barcelona i ha assegurat que els seus plans de futur passen per acabar el seu actual contracte amb el club blaugrana. Tot i l'interès per fitxar-lo d'alguns equips xinesos, com el Beijing Guoan i el Guangzhou Evergrande, el futbolista turc vol continuar a les files del Barça. 

"Estic molt feliç. Tinc un contracte fins als 33 anys. Vull acabar el meu contracte aquí", ha sentenciat responent a les preguntes sobre el seu futur. Arda, que és el tercer màxim golejador del Barça aquesta temporada, només superat per Leo Messi i Luis Suárez, ha explicat que la seva motivació és continuar jugant al costat dels millors futbolistes del món. "Estic jugant en l'equip amb els millors del món. Estic mirant de ser una part important d'aquest equip. Crec que tinddré èxit, en això", ha conclòs.

Anar al contingut