Futbol

Ancelotti acusa l'afició valencianista de racista i el club li exigeix que rectifiqui

L'entrenador del Reial Madrid s'ha mostrat molt contundent en sala de premsa i ha acusat l'estadi de Mestalla sencer de proferir insults racistes

Actualitzat

Carlo Ancelotti s'ha mostrat molt contundent a la sala de premsa. El tècnic italià ha considerat que el partit s'hauria d'haver aturat per suposats insults racistes generalitzats. 

"La Lliga espanyola té un problema molt greu i no és Vinícius. Ell n'és la víctima. No soc el més indicat per dir què s'ha de fer, però això no pot continuar així... Estic molt trist perquè som al 2023 i el racisme no ha d'existir. És veritat que ara hi ha un protocol, però l'única manera per mi és aturar el partit."

Ancelotti ha protagonitzat una roda de premsa agra, especialment quan ha assegurat que tot l'estadi ha proferit insults racistes cap a Vinícius, extrem que els periodistes locals li han rebatut. 

"Quan li han tret la targeta vermella tot l'estadi li cridava 'mico, mico, mico'... No era una sola persona que s'ha tornat boja, aquí tot un estadi s'ha tornat boig."

El València exigeix una rectificació

El director corporatiu del València, Javier Solís, ha emès un comunicat per exigir a Ancelotti una rectificació, després d'aclarir que el club "condemna qualsevol tipus de declaració racista".

"Són declaracions totalment equivocades del senyor Ancelotti. Ha de ser per un error d'idioma i ha degut entendre una altra paraula. El club condemna qualsevol tipus d'insult racista i està treballant per identificar qualsevol que hagi fet un gest o manifestació racista. Però titllar tota una afició com la del València de racista no té cap sentit." 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut